lørdag 30. juli 2011

Sommersalget fortsetter!

Salget fortsetter på Marie & Edvard! Vi har satt ned flere nye varer og har fått ut mange utrolig flotte stoff"rester". Velkommen inn !

Bokser fra House Doctor, Div. stoffrester, Designers Guild puter

mandag 25. juli 2011

Tenn lys

I bakgrunn: Lilla pute fra Designers Guild, grønn pute fra Lexington (på tilbud). Escape sofa fra Designers Guild. På bord, f.v. Løper, to telysholdere, vinglass, kubelys large og medium, alt fra Lene Bjerre. Vase og mosaikk-telysholder, begge fra House Doctor. 

Vi oppfordrer alle til å i dag delta på Fakkeltog i Tromsø til støtte for ofre og pårørende fra katastrofen på fredag i tillegg til minnegudstjeneste i Domkirka etter toget. I Tromsø starter toget 18:00 på Stortorget. Det kommer til å være fakkeltog over hele landet i dag, så skjekk nårtid det skal være i din by.

mandag 18. juli 2011

LYKKE


Denne benken fra Designers Guild er så vakker at vi bare har lyst til å ta den med hjem selv! Kan også bestilles mange andre stoffer og med andre ben. Det franske kaminspeilet bak benken er fra House Doctor (2200 kr) og det deilige pleddet er fra LAMA (1490 kr).

Lyn og Torden

I Tromsø i dag meldes det om storm. Dette er en perfekt anledning til å sette seg i godstolen med stearinlys og en god kopp te! Under har vi lys fra House Doctor og et smart tesiloppheng fra Filipiniana (på tilbud)! 


fredag 15. juli 2011

Designers Guild & blomster



Når sommeren ikke innfrir utenfor døra kan man i stedetfor ta sommeren med seg inn i stua med disse fantastiske putene fra Designers Guild. 

onsdag 13. juli 2011

Lyden av sommer

Denne vakre radioen fra Robert's Radio (link i marg på høyre side) er perfekt for rolige sommerdager på hytta, ved havet eller til fjells! Robert's Radio leverer radioer i alle slags farger og mønstre, FM og DAB, til og med radioer med Swarovski-krystaller.